Prvenstvo Balkana

Maša Martinović dominirala i stigla do zlata, Kvesiću bronca

02.03.2016.
u 07:00

Ivan Kvesić opravdao je očekivanja izbornika na Prvenstvu Balkana u Istanbulu, piše Večernji list BiH.

Jaka konkurencija

Kvesić je u 1. kolu morao pobijediti Rumunja Cipirana 2:0, a u 2. kolu Makedonca Patraklijeva 3:0, u 4. kolu Turčina Usda 1:0, u polufinalu je poražen od Turčina Uygura. U borbi za 3. mjesto rezultatom 3:1 pobijedio je predstavnika BiH Čonga.

Ivanov brat Anđelo Kvesić također je ostvario zapažen rezultat osvajanjem petog mjesta u teškoj kategoriji. Njihova klupska kolegica Maša Martinović dominantno je stigla do zlatne medalje u teškoj kategoriji.

Velika forma

Drugog dana Prvenstva Balkana svirala je hrvatska himna nakon sto je muška ekipa stigla do zlata u ekipnoj konkurenciji pobijedivši Sloveniju, domaćina Tursku, te u finalu Makedoniju.

Struku u KK Hercegovina Zagreb posebno veseli činjenica što su u toj ekipi bila tri člana njihova kluba (I. Kvesić, A. Kvesić, I. Martinac). Prikazanom formom dva mjeseca prije Europskog prvenstva, koje se održava u svibnju u Francusk, stručni stožer na čelu s trenerom Danijelom Vučićem može biti uistinu zadovoljan u ovom trenutku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?