Premiership

Mancini opet po svom: United je i dalje favorit za naslov

Red Bull Street Style
Foto: Red Bull
1/2
01.05.2012.
u 01:23

- Ne mogu ništa prigovoriti, zasluženo smo izgubili. Nismo stavili niti jednom na utakmici njihovog golmana na kušnju.

Nakon pobjede protiv gradskog rivala Uniteda, trener Manchester Cityja Roberto Mancini bio je presretan, ali je i dalje odbio preuzeti ulogu favorita.

- Sretni smo, ali sljedeće subote imamo još jedno teško gostovanje. Ova pobjede ne znači ništa, United je i dalje favorit za naslov. Iako smo mi trenutačno prvi, oni imaju lakši raspored od nas i zbog toga su u prednosti - rekao je Mancini.

Junak utakmice i strijelac jedinog pogotka Vincent Kompany smatra da još ništa nije gotovo, a od svojih je suigrača zatražio maksimalnu koncentraciju u preostala dva kola, jer silno želi osvojiti naslov.

- Ovaj trenutak smo dugo čekali, sanjali smo ga. Još ništa nije gotovo, moramo dovršiti posao. Prije utakmice mi je netko poslao poruku da ima osjećaj da ću zabiti pogodak. U tom trenutku sam mislio da je lud!

United je odigrao lošu utakmicu, City ih je nadigrao u svemu. Crveni vragovi nisu tijekom utakmice uputili niti jedan udarac u okvir gola, a to im se nije dogodilo od utakmice protiv Arsenala 2009. godine. Sir Alex Ferguson gospodski je priznao poraz.

- Ne mogu ništa prigovoriti, zasluženo smo izgubili. Nismo stavili niti jednom na utakmici njihovog golmana na kušnju. Živcira me što smo primili gol iz prekida, vrhunskim momčadima se to ne smije dogoditi. City je sada za upravljačem i o njima sve ovisi, mi se samo možemo nadati da ćemo dočekati njihovu pogrešku.

Označio je Ferguson i utakmicu u kojoj su, po njemu, izgubili prvenstvo.

- Sada možemo pričati i prisjećati se utakmica gdje smo gubili bodove, ali moram istaknuti remi (4:4) protiv Evertona. Onako smiješna završnica utakmice, u kojoj smo primili dva pogotka, (jedan je zabio i naš Nikica Jelavić) vjerojatno nas je koštala prvenstva.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije