real madrid

Kovačić: Osjećam se bolje, ne znam hoću li igrati protiv Atletica

10.11.2017.
u 20:10

Osjećam se bolje. Zadovoljan sam što opet treniram s loptom - rekao je 23-godišnji hrvatski igrač

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić, koji se ozlijedio prije 58 dana. počeo je trenirati no nije siguran hoće li biti u momčadi Real Madrida za tjedan dana u gradskom derbiju protiv Atletica.
 

- Ne znam no osjećam se bolje. Zadovoljan sam što opet treniram s loptom - rekao je 23-godišnji vezni igrač izlazeći u petak iz klupskog kampa na sjeveru Madrida. Televizija sportskih novina AS upitala ga je i da li ja zadovoljan pobjedom Hrvatske nad Grčkom.

- Naravno, naravno, no do Svjetskog prvenstva preostaje još malo - rekao je potpisujući dresove iz automobila prije nego je napustio mjesto.

Kovačić se ozlijedio na madridskom stadionu Santiago Bernabéu 13. rujna u utakmici Lige prvaka protiv ciparskog APOEL-a. U četvrtak se priključio suigračima na travnjaku te je vježbao s onima koji ovih dana ne sudjeluju u reprezentativnim obvezama. U petak je nastavio trenirati na travnjaku.

Hrvatska je u četvrtak s 4:1 pobijedila Grčku u prvoj utakmici doigravanja za odlazak na Svjetsko prvenstvo a uzvrat je u nedjelju.

Španjolski prvak Real Madrid 18. studenog igra iduću prvenstvenu utakmicu u gostima kod Atlético Madrida. Real Madrid se nalazi na trećem mjestu a Atlético na četvrtom s 23 boda svaki. Vodeća Barcelona ima 31 bod.

Kovačić je ove sezone skupio 217 minuta u pet utakmica za Real Madrid.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije