Svi ga žele

Kovačić na stolu ima tri nevjerojatne ponude. Pep i City ozbiljno su zagrizli za Hrvata

Mateo Kovačić
Slavko Midzor/PIXSELL
11.05.2023.
u 19:07

Zvijezda vatrenih na ljeto gotovo sigurno mijenja klupsku destinaciju i odlazi u novog giganta

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić prema svemu sudeći napušta Chelsea nakon pet godina boravka na Stamford Bridgeu. Plavci su ga spremni prodati godinu dana prije isteka ugovora, a imena klubova koji ga žele vidjeti u svojim redovima zaista je nevjerojatna.  Kovačića tako u svojim redovima prema pisanju otočkih medija žele velikani Manchester CityManchester United i Bayern.

Pep Guardiola hrvatskog veznjaka vidi kao idealno rješenje za svoj vezni red nakon što su ostali 'kratkih rukava' u borbi za potpis Judea Bellinghama, ali 'građani' neće doći lako do potpisa 29-godišnjeg vatrenog.

Njihov gradski rival Manchester United također Matea želi u svojim redovima. Spremni su mu ponuditi ozbiljan ugovor koji bi vrlo lako mogao zadovoljiti Kovu i njegove agente jer United ima ogromna financijska sredstva na raspolaganju.

Posljednji u nizu klubova koji žele Kovačića je minhenski Bayern. Thomas Tuchel je veliki zaljubljenik u igru svog nekadašnjeg igrača, dobro je upoznat s njegovim kvalitetama i vidi ga kao riješenje za vezni red bavarskog velikana.

Hrvatskom nogometašu tijekom karijere trofeji nisu izostali. S Real Madridom je osvojio gotovo sve što je mogao među kojima su i tri trofeja Lige prvaka, a s Chelseajem je pokraj ovog trofeja uzeo i Europsku ligu.

Kovačić je u dresu Chelseaja u proteklih pet godina odigrao 219 utakmica i postigao je šest pogodaka. U posljednje vrijeme je bio i kapetan, no izgleda kako je njegova avantura u Londonu završena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije