Sinjska alka

Janica Kostelić prvi put u javnosti s dvogodišnjim sinom Oskarom

janica
09.08.2021.
u 09:14

Naša proslavljena skijašica Janica Kostelić jučer je u Sinju pratila Alku i imala je najbolje društvo u gledalištu - sina Oskara koji je u 1. siječnja ove godine proslavio drugi rođendan. Prvi je ovo put da se Janica sa sinom pojavila na nekom javnom događaju i dječak je tijekom cijelog trajanje Alke s velikim zanimanjem iz maminog krila promatrao što se događa na trkalištu. Otkako je rodila sina 39-godišnja Janica povukla se iz javnosti i posvetila majčinstvu.

Krajem studenog 2019. godine je Janica sama tražila da se razriješi funkcije državne tajnice Središnjeg državnog ureda za šport i bilo je jasno kako joj je sin sada postao prioritet. Samo je jednom prilikom na Twitteru Janica objavila sinovu fotografiju i to dok je bio još beba kada ga je izvela u prvu šetnju na snijegu. Prošle godine je prvi put progovorila o sinu tijekom gostovanja na HRT-u i tada je rekla kako maleni, koji je tada imao godinu i dva mjeseca još nije stao na skije i dodala je da ima vremena za to.

-Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi - izjavila je Janica i dodala kako se super snalazi kao mama. Za Janičinu trudnoću doznalo se krajem listopada 2018. godine, a Oskar je na svijet stigao carskim rezom 1. siječnja u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Tko je otac djeteta, bivša sportašica nikad nije javno otkrila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije