prvi test za trenera

Jagodić: Protiv Olimpica igrat ćemo napadački

sloboda
14.10.2016.
u 14:21

Od preuzimanja Slobode trener Vlado Jagodić održao je s igračima tri treninga, upoznao je svakoga i sa svakim je osobno razgovarao. 
Ekipi je priključio i dvojicu juniora Edisa Smajića i Uroša Đukića, te golmana Azira Muminovića, čime je izvršio obećanje da će posebnu pažnju posvetiti igračima omladinskog pogona Slobode.

Prvi test ekipa s Tušnja pod vodstvom novog trenera imat će sutra protiv Olimpica.

- Kratko je vrijeme da primijenim neki svoj način rada, ali i ovo je dovoljno da potvrdim kako Sloboda ima dobre igrače. Kad se vrate svi koji su kažnjeni i ozlijeđeni, te priključimo juniore, uopće se ne brinem za budućnost ekipe - rekao je Jagodić na današnjoj konferenciji za novinare.

Dodao je da se Olimpic i Sloboda dobro poznaju, te da međusobno nema nepoznanica. Najavio je da će njegova ekipa sutra demonstrirati napadački nogomet.

- Ima i Olimpic svojih problema, oslabljeni su, ali nas to ne zanima. U posljednje tri utakmice napravili su iskorak, dok je Sloboda bila neefikasna. Želimo pobjedu i tome ćemo prilagoditi način igre. Nikoga ne potcjenjujemo, ali ni ne precjenjujemo - kazao je novi trener Tuzlaka, dodavši da očekuje podršku navijača i na sutrašnjem gostovanju, a osobito kad „crveno-crni“ budu domaćini.

Kapetan Samir Efendić rekao je da se vratilo raspoloženje među igrače, jer je riješeno dosta stvari koje su izazvale nesigurnost.

- Idemo s dignutom glavom. Dobro smo radili u pauzi prvenstva, borit ćemo se za što bolji rezultat. Pobjeda bi nas vratila u „gornji dom“, jer nas od ekipa ispred dijele 3-4 boda - kazao je Efendić.

Jagodić za susret s Olimpicom ne može računati na Ivana Kostića, zbog isključenja protiv Radnika, i neće igrati ni na dvije naredne službene utakmice.

- Zbog žutih kartona izostat će Samir Merzić, dok se Kenan Pirić žrtvovao za potrebe reprezentacije, pa je branio povrijeđen. Sada ćemo ga ostaviti u Tuzli da se liječi.  Očekujem u ponedjeljak da se treninzima prve ekipe priključi i Aleksandar Lazevski - kazao je Jagodić.

Sloboda će poslije popodnevnog treninga krenuti za Vogošću, gdje će boraviti do utakmice s Olimpicom.

Utakmica Olimpic - Sloboda igra se sutra na stadionu Otoka od 14.30 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije