PRISJETIO SE

Ibrahimović progovorio o tome kakav je Mandžukić: 'Rekli su mi to, ali nisam im vjerovao'

Zlatan Ibrahimović
reuters
21.11.2023.
u 19:45

Kultni Šveđanin i hrvatski Super Mario igrali su zajedno za Milan u sezoni 2020/2021

Nogometni velikani Mario Mandžukić i Zlatan Ibrahimović odigrali su zajedno polusezonu u kampanji 2020/2021 i to u dresu talijanskog giganta AC Milana. Ibrahimović je izrazio zadovoljstvo dolaskom Mandžukića na San Siro nakon što je raskinuo ugovor s katarskim Al Duhailom. 

- Sretan sam zbog njegovog dolaska, sada ćemo nas dvojica u vrhu napada plašiti naše protivnike. Bit ćemo jako opasni - rekao je Zlatan nakon što je Super Mario potpisao za talijanski klub. 

Ibrahimović je tada jedva čekao Mandžu, no iznenadilo ga je što Mario nije puno pričao s medijima, na travnjaku ili sa suigračima u svlačionici.

- Mandžukićeve prve riječi? Pa, Mandžukić je osoba od malo riječi. To su mi govorili, ali im nisam vjerovao - prisjetio je legendarni švedski napadač.

- Mandžukić ne priča puno. Pokušao sam ga pozdraviti na hrvatskom, na talijanskom... Trener ga je pitao želi li reći nekoliko riječi suigračima. Rekao je: 'Ne!' On nije tip koji puno priča, ali to je u redu. Jako je koncentriran na travnjak - izjavio je Ibra. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije