NAKON ČETIRI GODINE

Harry Redknapp otišao iz Tottenhama!

\'Tottenham Hotspur\'s manager Harry Redknapp reacts before their Champions League soccer match against AC Milan at White Hart Lane in London March 9, 2011.    REUTERS/Dylan Martinez (BRITAIN - Tags:
Reuters
14.06.2012.
u 08:28

– Ovu odluku nismo donijeli lako. Harry je uvijek dobrodošao na White Hart Laneu – rekao je predsjednik Levy

Harry Redknapp (65) više nije trener Tottenhama! Nakon gotovo četiri godine, koliko je vodio Spurse, razišao se s klubom. To se nagađalo danima, no još je u srijedu demantirao špekulacije.

U ugovoru je još imao jednu godinu za odraditi, no kad je pregovarao o novim uvjetima, nije se uspio dogovoriti s predsjednikom Danielom Levyjem.

– Potpuno sam uživao u vremenu koje sam proveo u Spursima i ponosan sam na svoja postignuća. Bile su to fantastične četiri godine u kojima je ponekad nogomet ostavljao bez teksta. Žalostan sam što odlazim, no htio bih zahvaliti igračima, djelatnicima kluba i navijačima za njihovu podršku sve ovo vrijeme – rekao je Redknapp za službene klupske stranice.

Levy je iznio klupski stav.

– Ovo nije odluka koju je vodstvo kluba donijelo olako. Harry je došao u klub kad su njegovo iskustvo i pristup bilo baš ono što smo trebali. Odluka nema veze sa sjajnim poslom koji je radio. Zahvaljujem mu na postignućima i uloženom trudu. On će na White Hart Laneu uvijek biti dobrodošao.

Redknapp je u Tottenham došao iz Portsmoutha u listopadu 2008. i zatekao klub na samom dnu premijerligaške ljestvice. U svojoj trećoj sezoni donio je Ligu prvaka nakon 48 godina, a momčad predvođena Lukom Modrićem u međuvremenu je počela igrati atraktivan nogomet te pretendirala čak za naslov. No ove sezone završili su na četvrtom mjestu prvenstva što je dovoljno tek za plasman u Europsku ligu.

Podsjetimo, Redknapp je donedavno kotirao kao glavni kandidat za klupu Engleske, no savez je iznenađujuće odlučio posao dati Royu Hodgsonu.

Engleski mediji spominju dvije opcije za Redknappova nasljednika. To su Evertonov trener David Moyes iako u Liverpool nije poslana još nikakva službena ponuda te trener Wigana Roberto Martinez.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije