PORAZ CITYJA

Guardiola kritizirao Kovačića: Nije radio ono što se od njega očekuje

Mateo Kovačić
Jason Cairnduff/REUTERS
01.10.2023.
u 16:43

- Naša ofenziva nije bila dobra. Nedostajala nam je fluidnost u prenošenju lopte, što nas je otežalo u tranzicijskim akcijama. Kovačić i Ruben nisu pravilno pristupili napadanju centralnih braniča, što je usporilo našu igru. Moji igrači znaju što se od njih očekuje - rekao je Guardiola.

Wolverhampton je iznenadio u 7. kolu Premier lige pobijedivši Manchester City rezultatom 2:1, nanijevši drugi uzastopni poraz građanima nakon što su nedavno izgubili od Newcastlea u utakmici Liga kupa.  

Nakon utakmice, trener Cityja, Pep Guardiola, kritizirao je neke igrače među kojima je i Mateo Kovačič.

- Naša ofenziva nije bila dobra. Nedostajala nam je fluidnost u prenošenju lopte, što nas je otežalo u tranzicijskim akcijama. Kovačić i Ruben nisu pravilno pristupili napadanju centralnih braniča, što je usporilo našu igru. Moji igrači znaju što se od njih očekuje - rekao je Guardiola.

Kovačić je igrao od početka u obje utakmice koje je Manchester City izgubio. U susretu protiv Wolverhamptona, igrao je 63 minute, s preciznošću od 86% u dodavanjima, dobio je tri od sedam duela u kojima je sudjelovao, te je 11 puta izgubio posjed lopte. Zaradio je i žuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije