Ženski rukomet

Grude žele 15. pobjedu u prvenstvu

Grude, 5.12.2015. Grude Autoherc - Krivaja 32:19 Sara Basic (23) vs. Amanda Maric (2) Snimio: Miljenko Karacic
26.03.2016.
u 11:00

Nakon što su u 14 odigranih kola ženske rukometne Premijer lige upisale 14 pobjeda, te s maksimalna 42 boda uvjerljivo vode na ljestvici i na putu su obrane naslova, rukometašice HŽRK Grude Autoherc večeras (subota) čekaju 15. pobjedu. Protivnice iz mostarske Lokomotive, teško ih mogu zaustaviti, ali u taboru Gruđanki nema podcjenjivanja ili opuštanja.

Mostarke su kolo ranije svladale Katarinu, pa su blizu cilja - ostanka u Premijer ligi. Stanje u taboru Gruđanki nešto je bolje nego prije tjedan dana, kada protiv Katarine u Kupu BiH nisu igrale ozlijeđene Marić, Čutura, T. Bandić, K. Mikulić, J. Mikulić, Radić... Vjerojatno će neke od njih danas nastupiti. Utakmica u dvorani Bili brig u Grudama igra se u 17 sati. Iz kluba pozivaju gledatelje da dođu i podrže ih.

Od ostalih novosti iz kluba, najzanimljivija je ona vezana uz nastup kadetkinja (godište 2000. i mlađe) na tradicionalnom turniru “Uskrsni zeko” u organizaciji HRK Katarina Mostar. Gruđanke su svladale crnogorski Ulcinj 27:6, igrale neodlučeno protiv stolačke Iskre (20:20), te poražene od Katarine (15:18).

Katarina je tako osvojila pehar pobjednika, Gruđanke su druge, stolačka Iskra je treća, a crnogorski Ulcinj četvrti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?