Vitez - Grude 16:46

Gruđanke spremne za dvostruku krunu, prvenstvo i Kup

Grude, 14.2.2016. Grude Autoherc - Levalea 2010 (Nikšić) 26:19 (15:8) Amanda Maric (2) pokusava proci Andjelu Okiljevic (20) Snimio: Miljenko Karacic
22.02.2016.
u 08:00

Proljetna rukometna sezona u ženskoj Premijer ligi BiH nastavlja se sljedeći vikend utakmicama 12. kola prvenstva BiH

Rukometašice HŽRK Grude Autoherc, državne prvakinje i pobjednice Kupa Bosne i Hercegovine, te jesenske prvakinje u aktualnom prvenstvu (11 utakmica, 11 pobjeda), odigrale su posljednju pripremnu utakmicu pred nastavak.

Gostovale su u Vitezu i svladale istoimeni klub, člana Prve ženske rukometne lige Federacije BiH s visokih 46:16.

Trenerica Zlata Zubac pružila je prigodu svim curama na koje računa u prvenstvu, koje počinje već u subotu.

Gruđanke u 12. kolu gostuju u Rogatici i za očekivati je kako neće imati problema za upisati 12. pobjedu na putu do novog naslova.

Također, sutra će saznati ime protivnica u četvrtzavršnici kupa (izvlačenje je u Ljubuškom).

Naravno, priželjkuju osvojiti i taj trofej.

U Vitezu sve su se igračice upisale u strijelce osim vratarki Gudelj i Milas: Marić 6, M. Bandić 2, M.Gudelj 4, Čutura 6, Braćić 5,Vrančić 4, Prusina 4, Azinović 5, T. Bandić 2, Mikulić 5, Kondža 2, Nikić 1.

Već na poluvremenu rezultat je bio visokih 25:5, pa je trenerica Zubac poslala u igru mlađe djevojke koje inače igraju manje, a iskusnije igračice do kraja više nisu igrale. No, i one su svoju dionicu dobile s visokih 21:11.

Pogotke za Vitez zabile su:Baštalić 2, Zeljko 3, Milošević 1, Grebenar 7, Bavrka 1, Iv. Maros 2 (još su igrale: Tatić, Drmić, Nevistić, Zeko, Čabrić, Šehić, Bardov, Gelić i In. Maros. Inače, grudske su rukometašice prošli vikend (od petka do nedjelje) provele i uživale u luksuznom hotelu Blanca na Vlašiću, koji je jedan od njihovih pokrovitelja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?