poginula u tragičnoj prometnoj nesreći

Građani se masovno okupljaju na mjestu stradanja Azre Spahić u Sarajevu

klix.ba
28.05.2023.
u 18:23

Nakon što je u petak navečer u tragičnoj prometnoj nesreći ubijena mlada doktorica (1998.) Azra Spahić Sarajlije su odlučile odati joj počast na mjestu stradanja, a obitelji pružiti podršku.

U ulici Maršala Tita je muk i tišina unatoč velikom broju ljudi koji se okupio. Nema povika i poruka koje su uobičajene za prosvjede, a na jednom transparentu je napisano "Gdje smo sigurni?", piše Klix.ba

Spahić je poginula usljed prometne nesreće koju je skrivio Armin Berberović (1996.) vozeći pod utjecajem alkohola, brže od ograničenja i bez položenog vozačkog ispita. U nesreći su ozlijeđene i njezine dvije prijateljice koje su 1997. i 2002. godište, a Berberović je uhićen, a zatim predan i Tužiteljstvu SŽ.

Foto: klix.ba

Vijest o njenoj smrti je uznemirila stanovnike Sarajeva podsjetivši ih na mnoge tragične nesreće koje su se dogodile u ovom gradu, poput one kada su ubijene Selma Agić i Edita Malkoč.

Mnogi političari, građani, javne osobe su ukazali na to da je sigurnost prometa u glavnom gradu na niskoj razini zbog čega je danas zasjedala i Vlada SŽ koja je dogovorila nekoliko mjera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije