MZ Posušje

Gradac 2 iznenadio i slavio protiv iskusnih Kovača

Utakmica
01.08.2012.
u 09:31

Snage su odmjerili Batin mlađi i Vinjani. Vidjeli smo 16 golova, a Batin je slavio s 10:6

Ponedjeljak je na turniru MZ u Posušju je donio prve dvoboje druge faze preostalih osam momčadi. Vidjeli smo tri nesvakidašnja susreta, pa su se treća i četvrta skupina zakuhale već na samom početku.

Durmišuša rutinski

Prva utakmica večeri nikako ne spada u kategoriju nesvakidašnjih, jer je veliki favorit Durmišuša olako došla do pobjede nad inferiornijom ekipom Rastovače suveznici. Durmišuša je bila od samog početka uvjerena u svoju pobjedu, pa im nije nigdje žurilo. Ovakav lagani ritam utakmice možda je najviše rastužio publiku, ali to nimalo ne umanjuje zasluženu pobjedu Durmišuše od 4:0. U najefikasnijoj, a i najboljoj utakmici turnira do sada, snage su odmjerili Batin mladi i Vinjani. Vidjeli smo čak 16 pogodaka, a slavila je mlada momčad Batina s uvjerljivih 10:6. Batin je susret otvorio s dva brza pogotka, a u velikom slavlju prilikom fair-play vraćanja lopte golman Vinjana griješi, iako to nisu željeli Batinjani su poveli s 3:0. Za njih se svakako može kazati kako su ugodno iznenađenje turnira i mogli bi jako daleko dogurati, a svoju su veličinu dokazali ispravljajući grešku suparničkog vratara, tako što su postigli autogol. Batin otišao na odmor s prednošću od 6:3. Sve je kvalitetna ekipa Vinjana pokušala, ne bi li se vratila u ovu utakmicu, ali su Batinjani stajali čvrsto u obrani i održavali prednost do zadnjeg zvuka sirene.

Gradac sve iznenadio

U sljedećem dvoboju malo je tko davao šansu ekipi Gradac II, protiv iskusnije i tehnički jake ekipe Kovača. I zaista, Kovači su ušli puno bolje u susret i bili bolji suparnik gotovo cijelo vrijeme, ali je ipak Gradac II taj koji je došao prvi do prednosti. Taj gol je uvukao nervozu u redove Kovača. Mladoj ekipi Gradac II treba čestitati na borbenosti i stabilnosti koju su prikazali, jer i nakon izjednačenja Kovača, nisu gubili glavu. Kovači su postajali sve nestrpljiviji, a Gradac je za dvije brze kontre riješio pitanje pobjednika (3:1).

Ako je i bilo onih pospanih na tribinama, zadnja utakmica večeri između Batina stari i Vira ih je do kraja uspavala. Na kraju je završilo bez pogodaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije