Odgovorio zvijezdi

Goluža: Drago mi je što Angelina Jolie prati rukomet...

'Croatia\'s head coach Slavko Goluza reacts during their men\'s European Handball Championship match for the third place against Spain in Belgrade January 29, 2012. REUTERS/Ivan Milutinovic (SERBIA  -
'IVAN MILUTINOVIC'
03.08.2012.
u 11:12

– Ja sam zaista mislio na film, ali znate kako je. Novinari to prokomentiraju na svoj način – tvrdi Slavko Goluža.

Iako je u prvom navratu rekao da neće komentirati poruke koje je slavna glumica Angelina Jolie napisala na Twitter-profilu Jolie projecta, hrvatski izbornik ipak je na kraju odgovorio američkoj glumici razgovarajući za Antenu Zagreb:

– Koga sam zgrozio? A meni je žao ako sam to napravio, ali mi je i drago, vidim da i ona onda prati rukomet. Ali, sve u svemu, puno se toga piše, što se i ne kaže. Nešto se kaže pa se to krivo prokomentira, mislim da sam s ovim sve rekao.

Je li vam Anđa manje zgodna zbog toga, pitali su našega izbornika.

– Nije, zašto? Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ja nisam tu da dijelim lekcije, imam važnijih obaveza, važnijega posla. I na to sam koncentriran, a ovo su za mene nevažne stvari. Ali neka se piše, bitno da se nešto piše.

Je li to najgore čime ste zgrozili neku ženu?

– Ma ne daj Bože, nisam takva osoba da nekome želim nanijeti zlo, ali čisto sumnjam da je to ona rekla. Ja sam zaista mislio na film, ali znate kako je. Novinari to prokomentiraju na svoj način. Vjerujte mi, ne zamaram se time.

Podsjetimo, Goluža je tada izjavio da ga je pobjeda podsjetila na američki film "Oluja"; što su naši istočni susjedi protumačili kao provokaciju, a Angelina Jolie je napisala da ne treba brkati domoljublje s nacionalizmom i da je šokirana izjavama hrvatskog izbornika nakon utakmice sa Srbijom.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 2

BK
B Kosa
13:10 03.08.2012.

Mislim da angelina ovde nije u toku dogadaja. Kako kaze Goluza svatko to siri neistine cesto puta

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
16:55 03.08.2012.

Angelina i ne zna što je rukomet......a pogotovu ga ne gleda.Zato Šerbežija prati i piše u njezino ime.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije