nova nekretnina

FOTO/VIDEO Ovako izgleda lokacija Modrićevog penthousea u centru Zagreba. Vatreni je dao bogatstvo

stan Luke Modrića
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/5
21.04.2024.
u 19:12

Procjenjuje se da ga je Modrić platio 1,4 milijuna eura, odnosno kvadrat je šest od sedam tisuća

Stan hrvatskog kapetana Luke Modrića nalazi se u novoj zgradi u Tkalčićevoj ulici. Ima 220 kvadrata i lođu od 29 kvadrata, s jedne strane gleda prema zelenilu, a s druge na katedralu.

Procjenjuje se da ga je Modrić platio 1,4 milijuna eura, odnosno kvadrat je šest od sedam tisuća. Prema zemljišnim knjigama, radi se zapravo o dva stana u potkrovlju: jedan je veličine 108 kvadrata i ima tri spavaće sobe, a drugi ima 119 kvadrata, lođu od 29 kvadrata, dnevni boravak i blagovaonicu i sobu s kupaonicom.

 

stan Luke Modrića
1/5

 

Strani mediji nedavno su računali Modrićevu zaradu te ustanovili u da na godinu zaradi oko 10 milijuna dolara, mjesečno preko 700 tisuća dolara, no dodaju kako ima lukrativne bonuse od sponzora u vidu gigantskih firmi Adidasa, Paninija i Coca Cole koji mu uprihode dodatnih 10 milijuna dolara.

Prema projekciji stranih medija, Modrić je 2018. godine vrijedio 30 milijuna dolara, a 2023. godine njegova imovina popela se na vrtoglavih 80 milijuna dolara. Isto tako, napisali su da Modrić posjeduje nekoliko nekretnina diljem svijeta, uključujući stanove u Španjolskoj i Hrvatskoj te luksuzne vile u obje zemlje.

 

 


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije