MZ čitluk

Drugu pobjedu zabilježili Biletići

Siroki Brijeg, 13.7.2016. Siroki Brijeg - Capljina 6:1 (1:0) Stipo Markovic ispred Kalfica Snimio: Miljenko Karacic
15.07.2016.
u 08:00

Pod reflektorima prekrasnog ŠRC Ćorkov dolac u Međugorju, u srijedu navečer odigrana su tri susreta 14 izdanja MNL mjesnih zajednica općine Čitluk, koje je promatralo više stotina vatrenih navijača koji su uživali u kvalitetnoj igri i brojnim lijepo pripremljenim akcijama svojih ljubimaca i ujedno se sladili hercegovačkim specijalitetima.

Snažni protivnici

Kao što se i očekivalo, prvi susret te večeri između dviju vrlo snažnih susjednih momčadi C skupine Tepčića i Biletića završio je uvjerljivom pobjedom favorizirane ekipe Biletića, koja je već u prvom poluvremenu imala prednost od 4:0 i na kraju slavila s visokih 7:2. Čak tri pogotka za Biletiće postigao je talentirani strijelac Antonio Prusina (u 2’ , 15’ i 39’), dva Roberto Bevanda (oba u 23. minuti) te po jedan Jure Bevanda u 6’ i Ivo Bevanda u 17’ , dok su strijelci za Tepčiće bili Darko Miloš u 28’ i Antonio Buntić u 30. minuti. Tako su Biletići iz dva odigrana susreta ostvarili dvije značajne pobjede i sa šest osvojenih bodova obradovali svoje navijače. Tijekom cijelog drugog susreta A skupine između momčadi Čitluk Grada i Bijakovića, odvijala se vrlo kvalitetna, borbena i do kraja neizvjesna igra, s mnogo lijepo pripremljenih i izvedenih akcija, preciznih udaraca i fenomenalnih obrana igrača i vratara obje momčadi. Iako su igrači Bijakovića igrali jako lijepo i prvi došli u vodstvo 1:0, Čitluk Grad je ipak na kraju slavio pobjedu od 2:1 za što velike zasluge pripadaju poznatom futsal reprezentativcu Tomislavu Bevandi koji je predvodio momčad. Pogotke za Čitluk Grad postigli su Tomislav Bevanda u 6’ i Drago Milićević u 27’, a strijelac jedinog pogotka za Bijakoviće bio je Ivan Ostojić u 5’ susreta.

Prije nego je u 22.15 sati počeo treći susret, tribine ŠC na Ćorkovu docu potpuno su se ispunile gledateljima, što je i razumljivo jer je slijedio ovogodišnji premijerni nastup domaće momčadi Međugorja u susretu protiv jake momčadi Potpolja (skupina C).

Burna podrška

Uz burnu podršku domaćih navijača, momčad Međugorja, koja je branitelj prošlogodišnjeg naslova Lige MZ općine Čitluk i Lige MZ Hercegovine, pred svojom vjernom publikom ostvarila je pobjedu i prva tri boda. Naime, u vrlo kvalitetnoj i fer utakmici Međugorje je bilo bolje od Potpolja i na kraju slavilo značajnu i zasluženu pobjedu od 4:0 kojom je nagovijestilo juriš po novi naslov. Treba istaknuti da se momčad Potpolja, unatoč porazu, predstavila kvalitetnom igrom. Kažimo i to da su pogotke za Međugorje postigli: Robert Šego u 19’, Marko Vlaho u 24’ i 35’ te Karlo Vasilj u 38. minuti.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?