Ima motiva

Drogba: Želim biti azijski Beckham, ovo mi je veliki izazov

Dider Drogba (1)
AFP
24.06.2012.
u 12:34

- Uživam upoznavati različite kulture diljem svijeta, pa je dolazak u Kinu svojevrsni motiv više da naučim kako se ovdje živi

Didier drogba nedavno je potpisao za kineski klub Shangai Shenhuu, za koji već igra njegov bivši suigrač iz Chelseaja Nicolas Anelka. U Kini su odmah "poludjeli" za čovjekom koji je prije mjesec dana sa svojim klubom osvojio Ligu prvaka, a uzbuđen je i sam Drogba.

- Uživam upoznavati različite kulture diljem svijeta, pa je dolazak u Kinu svojevrsni motiv više da naučim kako se ovdje živi - rekao je Drogba.

Iako su mnogi očekivali da će Drogba, nakon što je u Ligi prvaka pokazao da još nije za "staro željezo", otići u jači klub, Bjelokošćaninu takva razmišljanja navijača i obožavatelja ne predstavljaju problem, štoviše, on smatra da se može dokazati i u Kini.

- Mnogi su mi govorili da je kineska liga nekvalitetna i slaba. Ali, i Beckhamu su isto to govorili da ne odlazi u američku MLS ligu. Prosudite sami kakva je sada tamošnja liga. Bili smo u Sjedinjenim Državama i znamo kako igraju klubovi iz te lige. To su postali respektabilni sastavi. Želim da ja budem azijski Beckham, da napravim ovdje ono što je David napravio tamo. Želim to i mogu. To mi je jedan od ciljeva ovoga dolaska u Kinu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije