Stolni tenis

Dragutin Šurbek mlađi pojačanje za STK Mostar

Šurbek
01.09.2012.
u 12:56

Poznati stolnotenisač tvrdi kako u BiH postoji kvaliteta

Stolnoteniski klub Mostar dogovorio je najveće pojačanje u ovom prijelaznom roku. Dragutin Šurbek, istoimeni sin Dragutina Šurbeka nekada najboljeg stolnotenisača s područja bivše Jugoslavije, trebao bi u novoj sezoni Premijer lige BiH zaigrati za STK Mostar.

Spreman pomoći

- Susreo sam se s ljudima iz STK Mostar, s prvim čovjekom kluba Draganom Palametom i razgovarali o mogućnosti dolaska. Brzo pronašli zajednički jezik, kazao nam je Dragutin Šurbek mlađi. S ovim stolnotenisačem STK Mostar je istaknuo visoke ambicije u novoj sezoni. Klupsko rukovodstvo postavilo je za cilj prvo mjesto. STK Mostar inače djeluje četiri godine i u tom kratkom vremenu ostvareni su brojni uspjesi pogotovu u mlađim kategorijama. Premijer liga i velike ambicije sigurno će im biti veliki izazov. - Već dvije godine nisam u punom pogonu. Ipak, ostao sam u treningu i uglavnom trenirao po tri puta na tjedan. Nije to neki žestok ritam kojim sam nekad trenirao, ali nije ni loše. Spreman sam pokušati pomoći STK Mostaru koliko to god budem mogao - dodao je Šurbek.

Kvaliteta postoji

Šurbek tvrdi kako dobro poznaje prilike u bh. stolnom tenisu, upoznat je s kvalitetom nekih mladih igrača koji će igrati s njim u STK Mostaru. - Imao sam prigodu na raznim turnirima i prvenstvima pratiti igre nekih igrača s kojima bi se sada trebao susretati. Na takvim smo se natjecanjima provodili slobodno vrijeme zajedno, družili se. Tu definitivno ima kvalitete. Pogotovu kad je riječ o nekim mladim igračima. Potreban je samo bolji rad i jači “sparing” kako bi oni svoj talent i mogućnosti više izbrusili. Vidjet ćemo što će nam donijeti nova sezona - zaključio je Šurbek, koji inače radi s hrvatskim kadetskim reprezentativcima u kampu u Zagrebu. Jedno od Šurbekovih uloga u STK Mostaru mogla trebala bi biti i pomoć mladim igračima STK Mostara. U prilikama kada bi imao više vremena između natjecanja Šurbek bi koji trening mogao odraditi i s mladim mostarskim nadama. Za njih bi to bilo vrijedno iskustvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?