Aba liga

Crvena zvezda - igokea

asf
15.11.2015.
u 06:15

Košarkaški prvak Bosne i Hercegovine Igokea pokušat će napraviti iznenađenje na gostovanju kod prvaka regionalne ABA lige beogradske Crvene zvezde.

Umor i smanjena rotacija

Aleksandrovčani se nadaju umoru “crveno-bijelih” nakon teške utakmice protiv Bayerna u Münchenu, dok je dodatni problem za domaći tim i smanjena rotacija zbog koje će dvoboj s Igokeom propustiti Branko Lazić. Crvena zvezda tako na ovom okršaju ne može računati na kapetana Luku Mitrovića, te Nemanju Dangubića, Branka Lazića i Gala Mekela. - Treba biti realan, Crvena zvezda je favorit u predstojećem dvoboju, podigla je formu, što potvrđuje igra i rezultat protiv Bayerna. S druge strane, iznenađenja u sportu je uvijek bilo i bit će kad tim pruži svoj maksimum. Mi želimo u ovoj utakmici vidjeti gdje smo, gdje možemo napredovati. Ovo je jako dobra situacija za mlađe igrače jer nemaju psihičkog opterećenja i imperativ pobjede, što je za njih svakako veliki presing na utakmicama. Mi smo u posljednjih nekoliko utakmica izgubili kontinuitet napadačke igre i moramo skupiti hrabrosti odigrati bolje, rekao je trener aleksandrovačke momčadi Željko Lukajić.

Emocionalno za Radivojevića

Igokea će biti jača za Miloša Dimića, a utakmica će biti posebno emocionalna nekadašnjem kapetanu Crvene zvezde Vuku Radivojeviću. - Naša prigoda je umor Zvezde nakon dvije teške utakmice i putovanja, te smanjena rotacija, posebno na vanjskim pozicijama. Moramo odigrati bolje nego na prethodna dva dvoboja kad smo bili stegnuti u napadu. Sad nemamo što izgubiti, idemo odigrati što bolje. Zvezda je podigla formu, nekoliko igrača se već uklopilo i sigurno je da su nakon pobjede u Münchenu dobili dodatno samopouzdanje. Meni će zaista biti drago opet zaigrati u “Pioniru” gdje sam proveo najveći dio karijere i igrati protiv kluba za koji navijam i čiji dres sam nosio više od 300 puta. Ali profesionalac sam i učinit ću sve kako bismo ostvarili povoljan rezultat. Sigurno se nećemo predati, rekao je Radivojević. Susret Crvena zvezda - Igokea igra se u 17 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?