Prvenstvo FBIH

Comunicare osvojio bod kod lidera, Brotnjo 'trica' kod Karake

vl
vl
01.02.2012.
u 17:45

Borba za prva dva mjesta na ljestvici koja vode u doigravanje za prvaka države postaje sve zanimljivija i neizvjesnija

Najveće iznenađenje 9. kola malonogometne lige Federacije Bosne i Hercegovine napravila je mostarska ekipa Comunicare. Oni su na gostovanju izvukli bod kod aktualnog lidera lige Centar Remija 3:3 i tako sačuvali šanse za plasman u doigravanje za prvaka BiH. Mostarci su protiv apsolutnog favorita odigrali vrlo hrabro, osvojeni bod na terenu u Sarajevu, osim na ljestvici, puno će značiti i na psihološkom planu.

Slične želje kao u Comunicareu imaju i u momčadi Brotnja. Oni su protiv Karake u Mostaru ostvarili uvjerljivu pobjedu od 4:0. Strijelci za Čitlučane bili su Marko Brčić u 8. minuti. Na 2:0 povisio je bivši igrač Karake Marin Šunjić. U drugom dijelu Brotnjo je još dva puta zatresao mrežu domaćeg tima, a u strijelce su se upisali Čilić i Berić.

Rezultati 9. kola: Centar Remi BH Play – Comunicare 3:3, Karaka – Brotnjo 0:4, Libero Saz Monting – Bosna Kompred 10:1, Kaskada – Drina 10:8.

Poredak: Centar Remi Bh play 20, Brotnjo Derby 18 , Comunicare 15, Libero Saz Monting, Drina 12, Karaka 11, Kaskada 10, Bosna Kompred 8.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije