je li moguće?!

Ćiro: Portir u HNS-u nije me prepoznao!

'13.12.2012., Daruvar - U sklopu Daruvarskih toplica danas otvoren visemilijunski vrijedan najsuvremeniji Fitness centar, a kojemu je kum postao trener svih trenera Miroslav Ciro Blazevic. Medju brojn
'Damir Spehar/PIXSELL'
01.03.2013.
u 11:00

- Dođem ja na ulaz u Rusanovoj, a on me upitao: Izvolite, tko ste vi? Poludio sam!, kazao je Ćiro

Nevjerojatno je zazvučala anegdota koju nam je jučer ispričao utučeni Miroslav Blažević.

– Ma zamislite, dođem ja u HNS, u kuću koju sam i ja dijelom platio od svojih para, a na ulazu me zaustavi jedan i pita: Tko ste vi? Poludio sam, opalio po njemu psovkama! Pitao sam ga: Čiji si ti rođak? Je l\' te Šuker tu postavio? Pa ja sam stvarao ovaj savez, vidiš li ove slike ovdje?! Tretirao me kao da sam nekakav klošar. Bio je tamo Marijan Vlak – prepričao je događaj vidno uzrujani Ćiro.

Nesretan sam...

– Daj mi odmah da zapalim cigaretu! Odmah sam zvao Šukera, a on pobjegao u Njemačku. Pa kako ćete tako funkcionirati? Dođe prije neki dan jedna značajna njemačka televizijska kuća. Ljudi me mole i kažu: Gospon Ćiro, putovali smo iz Njemačke da napravimo reportažu s nekim iz vašeg saveza. Šukerom, Mamićem, Štimcem..., ali ovdje nikoga nema. Pomozite nam, jer smo kod predsjednika države Ive Josipovića odmah bili primljeni. Pa je li to moguće?! – kazao je Ćiro i otkrio da će biti sukomentator utakmice Hrvatska – Srbija na HTV-u.

Naravno, nezaobilazna je tema bio derbi u Splitu između Hajduka i Dinama.

– Ne mogu shvatiti da dovedu dva suca viška. Ni jedan od njih nije vidio sporni jedanaesterac kada je Vrsaljko igrao rukom u šesnaestercu. To je jedanaesterac i crveni karton. Dinamovac sam, ali navijao sam za Hajduk. Dopuštam da Bebek nije vidio, ali onaj drugi sudac... – zastao je Ćiro i nastavio:

– To su stvari protiv kojih sam se došao boriti u hrvatski nogomet. To je strašno, nesretan sam... Nek\' idu svi u p...u materinu – u svom je stilu ispalio Ćiro.

Navijao sam za Hajduk

Zagrebov trener prokomentirao je i igru na derbiju.

– Mnogi mi hoće sugerirati da je to bila dobra utakmica. Ne bih se složio s time.

No, izdvojio je Dinamova stopera Tina Jedvaja.

– Taj je dečko sjajan. Podsjeća me na velikog Paola Maldinija.

Nove detalje vezane uz čuvenu skupštinu HNS-a na kojoj je Vlatko Marković pobijedio Igora Štimca za jedan glas, Ćiro je ovako prokomentirao:

– Ma, dijete moje, što to sad znači? Pojeo vuk magare. Čovječe Božji, jesi vidio kako je papa dao ostavku? Pomislio je: Ti, dragi Bože, komuniciraš prije s Mamićem nego sa mnom. E, pa neću više tako – u svom stilu, smijući se, rekao je Ćiro.

Današnji derbi začelja s Interom u Zaprešiću (17 sati) ostao je u drugom planu.

– Pobjeda nad Zadrom daje nam dodatno samopouzdanje. No, bez straha nema potpune mobilizacije. Remi bi nas zadovoljio. Pobjeda kod kuće i bod u gostima formula je ostanka - zaključio je.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije