primjer svima

Ćiro o pomirenju izbornika: Štimac i Mihajlović su stari banditi!

'Zagreb, 18.02.2012. Miroslav Ciro Blazevic u setnji gradom  Photo: Patrik Macek/Pixsell'
'Patrik Macek/PIXSELL'
27.09.2012.
u 13:38

Njih dvojica su uvijek bili konfliktni, stari banditi! Ipak, pokazali su da su i ljudi, sjajni, a ja sam to oduvijek znao, prokomentirao je Ćiro

Informacija da su izbornici Hrvatske i Srbije, Igor Štimac i Siniša Mihajlović popili kavu pomirenja i zakopali ratne sjekire nije mogla proći bez komentara Miroslava Ćire Blaževića. Trener svih trenera prvo se u razgovoru za srpski Alo našalio rekavši da kako su se brzo pomirili te da im je za to trebalo samo 30 godina.

- Šalu na stranu, obradovao sam se s tom informacijom. Njih dvojica su uvijek bili konfliktni, stari banditi! Ipak, pokazali su da su i ljudi, sjajni, a ja sam to oduvijek znao. Nadam se da će ovaj njihov potez doprinijeti i pomirenju na svim drugim poljima u odnosima Srbije i Hrvatske, rekao je trener svih trenera. Na kraju se opet malo našalio.

- E, sad tu može biti problem. Poslije svega bit će manje tenzije na tribinama, a j***š nogomet bez tenzije. Šalim se ja, naravno, sine moj. Nadam se da će oba meča proteći u fer i korektnoj borbi, kako na terenu, tako i na tribinama. Bit ću na obje utakmice, najavio je Ćiro.

>>Ćiro: Hrvatska se mora bojati Srbije, Mihajlović radi dobar posao

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije