Bilić još jednom napao suce

Četvrti put zaredom nam ovo rade

Slaven Bilić
03.04.2016.
u 10:30

West Ham je i drugu utakmicu zaredom imao vodstvo od 2:1 da bi na kraju završilo 2:2. Trener Slaven Bilić je untaoč stavu da su njegovi igrači zaslužili sva tri boda ipak bio zadovoljan i osvojenim bodom, no ponovno se osvrnuo na suca.

- Čestitao bih svojim igračima, ali i protivničkim gračima jer je ovo bila jako dobra nogometna utakmica. Utakmica koju smo zaslužili dobiti i koju smo kod 2:1 mogli nekoliko puta i potvrditi, no dogodio se taj crveni - rekao je Bilić nakon utakmice pa nastavio:

- Najradije bih rekao puno stvari i rekao čistu istinu, ali bit ću pristojan i reći samo da to nije bio crveni karton. To je već četvrta utakmica u nizu da se događaju ovakve pogreške. Ulozi su sada puno veći jer se borimo za velike stvari u prvenstvu i Kupu.

No u samoj igri traži pozitivne stvari, uvjeren je da ako se ovakva forma nastavi, neće biti problema do kraja sezone te će bodovi samo dolaziti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije