NBA doigravanje

Boston u gostima pobijedio Miami i došao na korak do finala

Kevin Garnett
Reuters
06.06.2012.
u 09:19

- Nismo još napravili ništa, apsolutno ništa. Igramo protiv vraški dobre momčadi i tek sad nas čeka pravi posao

Boston Celticsi pobijedili su na gostovanju u Miamiju 94:90 i sada su u prilici na svom parketu potvrditi finale. Iako su gubili 2:0 u seriji nakon prve dvije utakmice finala Istočne konferencije, Boston je sve uspio preokrenuti u svoju korist.

U sinoćnjoj utakmice Celticsi su gubili 13 razlike u drugoj četvrtini, devet u trećoj, ali su se svaki puta uspjeli vratiti. U zadnjoj četvrtini napravili su seriju 22:12 nakon koje se Miami više nije vraćao u vodstvo.

- Nismo još napravili ništa, apsolutno ništa. Igramo protiv vraški dobre momčadi i tek sad nas čeka pravi posao. Rekao sam svojim igračima da ćemo se u Bostonu morati namučiti, neće nam Miami ništa pokloniti - rekao je trener Bostona Doc Rivers.

Lebron James odigrao je dobru utakmicu za Miami (30 koševa, 12 skokova), ali je ponovno pokazao da nije igrač za završnice. U posljednjoj četvrtini čak je osam minuta bio bez koša, a upravo je preko njega Paul Pierce postigao ključnu tricu 58 sekundi prije kraja.

- Svaki puta kad smo se malo odvojili od njih, oni su radili velike serije kojima su se vraćali u igru. Ne preostaje nam ništa nego pobijediti u Bostonu - rekao je James.

Wade je zabio 27 koševa za domaćine, a kod gostiju su najbolji bili Garnett s 26 koševa i 11 skokova te Pierce s 19 koševa.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije