Euro 2016

Baždarević: Prvak Europe će biti ekipa koja nije pokazala snagu prvaka

Mehmed Bazdarevic
08.07.2016.
u 15:52

Smatram da je bilo ekipa, koje su tijekom EP-a igrale mnogo bolji nogomet od Francuske i Portugala. Njemačka i Italija, pa i Hrvatska iz prvog dijela, više su pokazale. Ali to je tako u nogomet, kazao je Baždarević

Petnaesto Europsko nogometno prvenstvo završava se u nedjelju na pariškom "Stade de Franceu",  finalnom utakmicom između domaće reprezentacije Francuske i Portugala.

Izbornik nogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević smatra da će za naslov novog europskog prvaka igrati reprezentacije "koje to u dosadašnjem tijeku prvenstva nisu zaslužile".

- Smatram da je bilo ekipa, koje su tijekom EP-a igrale mnogo bolji nogomet od Francuske i Portugala. Njemačka i Italija, pa i Hrvatska iz prvog dijela, više su pokazale. Ali to je tako u nogomet, kazao je Baždarević za Fenu.

Nastup Portugala u finalu za bh. izbornika nije iznenađenje, kada se ima u vidu njihova ekipa i igrački potencijal. Smatra da su Francuzi očekivano u finalu, ali da su imali mnogo sreće.

U prognozi finala, smatra da je Francuska favorit, "ali da će Portugal biti prvak".

- Francuska je ovdje "moja kuća", iako je favorit mislim da Portugal može da napravi iznenađenje - kazao je. Generalno ocjenjujući prvenstvo Starog kontinenta, Baždarević je kazao da je očekivao puno više.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?