london

Balić na svojoj stanici: A gdje mi je kip?!

Ivano Balić (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/15
26.07.2012.
u 17:02

Ivano Balić, jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena, nakratko je napustio olimpijsko selo i provozao se nadzemnom željeznicom.

Ne, nije šala. Želio je Ivano vidjeti kako izgleda stanica koja je za vrijeme Igara dobila njegovo ime. No, premda nije to javno pokazao dojam je da se razočarao kao i svi mi. Naime, na stanici nema nikakve oznake da se zove po njegovom imenu. Čak ni njegova sličica, ime, bilo šta. Na stanici čak nema ni olimpijskih obilježja.

Stanica Dalston Kingsland nalazi se u istočnom Londonu, udaljena samo dvije stanice od kvarta u kojem je stari stadion Arsenala. Od središta Londona do ovdje treba 45 minuta vožnje željeznicom. Automobilom vjerovatno dvostruko više. Stanica je mala, a u kvartu iznad stanice je velik broj malih pubova i dućana.

- A gdje je moj kip, moja velika slika, u šali će reći Balić, a onda ozbiljnio nastaviti:

- Nisam ni očlekivao nešto specijalno. Stanica ko stanica, ali je lijepo znati da se zove po meni i da sam jedan od stotinjak vrhunskih sportaša koji također imaju svoje stanice po Londonu - rekao je Ivano.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije