'Kakav ti je to nos?':

Soraja se pretvorila u Lorda Voldemorta

'Kakav ti je to nos?':
30.03.2017.
u 08:50

Soraja Vučelić (30) često je na meti kritičara jer na društvenim mrežama objavljuje pretjerano 'uređene' fotografije, a čini se da je ovaj put uspjela nadmašiti samu sebe, prenosi 24sata.hr

foto: Instagram

 

Srpska starleta na Instagramu je objavila 'fotku' na kojoj pozira u automobilu. Na istoj je, po običaju, u fokusu trebao biti njezin bujni dekolte, ali čini se da su njezini pratitelji gledali nešto drugo.

 

foto: Instagram

 

Naime, Soraja kod uređivanja 'fotke' nije na vrijeme 'povukla ručnu' pa joj nos izgleda, blago rečeno, neobično, a neki pratitelji otišli su toliko daleko da su ju usporedili s likom iz filma o Harryju Potteru - Lordom Voldemortom.

 

foto: Screenshot

 

 

Inače, starleta je prije nekoliko tjedana proživjela pravu dramu. Krenula je na snimanje emisije, a već tada je primijetila da nešto nije u redu s papučicom za kočenje. Ipak, vjerovala je da nije ništa ozbiljno pa je nastavila s vožnjom. Agonija je započela kada se trebala zaustaviti na semaforu, a kočnice nisu reagirale.

 

foto: Instagram

 

Soraja je srpskim medijima potvrdila su njezine kočnice namjerno onesposobljene i da pretpostavlja tko stoji iza toga. Slučaj sada rješava policija. Starleti su prošle godine u centru Podgorice zapalili novi Range Rover.

 

foto: Instagram
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije