bio na prvom pregledu

Šok u Madridu: Otkriveno koliko će pauzirati Modrić zbog nove ozljede

Luka Modrić
Guliver Image/Getty Images
22.01.2017.
u 16:04

Jedan od glavnih igrača madridske momčadi ozlijedio je unutarnji bedreni mišić desne noge s kojim je imao problema prošlog ljeta na Europskom prvenstvu

Luka Modrić izašao je iz igre pred kraj utakmice protiv Malage (2:1), nakon koje je trener Zinedine Zidane otkrio da ga je zamijenio zbog ozljede.
 
Danas je 31-godišnji hrvatski veznjak bio na prvom pregledu. Više će se znati nakon sutrašnjeg, ali otkriveno je da će pauzirati oko mjesec dana, piše Index.hr. 
 
Jedan od glavnih igrača madridske momčadi ozlijedio je unutarnji bedreni mišić desne noge s kojim je imao problema prošlog ljeta na Europskom prvenstvu.
 
Real u sljedećih mjesec dana očekuju bitne utakmice - uzvrat u Kupu kralja protiv Celte (1:2), ligaške protiv Sociedada, Celte, Osasune, Espanyola, Valencije i Villarreala te prva utakmica osmine finala Lige prvaka protiv Napolija.
 
Tako da nije ni čudo što su u Madridu ostali šokirani nakon današnjeg pregleda, posebno što će i Marcelo pauzirati koliko i Modrić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije