Pretučeni humanitarci

Šok nakon napada na redovnicu i svećenika

SONY DSC
13.10.2015.
u 06:15

Pretučena humanitarka Josephine Welsh (75) i njezin stariji kolega (84)

- Tko uopće može imati toliko mržnje pa da napadne, ozlijedi i opljačka naše dokazane prijatelje i humanitarce koji su izgradili desetke kuća prognanicima te proveli bezbroj humanitarnih akcija za pomoć ljudima u nevolji na čapljinskom području - samo je jedan od komentara prestrašenih mještana čapljinskog naselja Modrič koje je ovih dana potresao slučaj teškog napada trojice razbojnika nad dvoje staraca iz Velike Britanije usred noći sa subote na nedjelju, i to sve, kako smo pisali, zbog 500 maraka i 200 funti.

Brutalni napad

Cijeli je slučaj još teži ako se zna da je napadnuta na ovim prostorima toliko poznata humanitarka sestra Josephine Welsh (75) koja je u posljednjih desetak godina u suradnji sa stranim humanitarcima i donatorima izgradila na desetke kuća prognanim Hrvatima iz središnje Bosne koji su novi život započeli na području Čapljine i Stoca.

Kompletan članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije