'Ukradena ličnost'

Šojić izazvao urnebes u Mostaru

mmm
18.03.2017.
u 07:00

Milan Lane Gutović gostovao je u Mostaru i svojom monodramom “Ukrađena ličnos” nasmijao publiku u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače do suza.

“Srećko Šojić se nije promijenio, ostao je isti, samo je država oko njega, društvo u cjelini propalo. Društvo se srozalo pa je Šojić napredovao i došao do Skupštine. Sad on ima veće ambicije i piše Europskoj komisiji i Uniji da ga oni imenuju za predsjednika. Šojić zna da izbori ništa ne mijenjaju”, kazao je prije predstave za Klix.ba popularni glumac.

Mostarci su svako malo smijehom i pljeskom prekidali monolog sa scene, diktiranje pisma europskim autoritetima za imenovanje na novu odgovornu poziciju. Gutović je od “Tesne kože”, preko “Bele lađe”, do ovog novog projekta ispisao malu humorističnu povijest ovih prostora izrugujući se društvenim pojavama kojima smo okruženi.

“Naslov predstave izveden je iz jedne rečenice glavnog lika. On se žali međunarodnoj komisiji i EU te traži odštetu jer je potpuno ojađen i ukradena mu je ličnost. Na kraju predstave poručuje da su nama svima ‘ukrađene’ ličnosti”, rekao je Gutović o predstavi. Legendarne scene ušle su u anale i godinama kasnije i dalje se spominju u svakodnevnom govoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?