zaboravila alojza

Snježanino srce osvojio je student Nikola

fgdgd
07.12.2016.
u 08:55

Zagorski Putin je Snješku odveo na feštu na koju ih je pozvala Rebecca, s kojom su se družili u showu. Čim je upoznala njezinog prijatelja, Snješka je Alojzu rekla da želi prekinuti.

Snježana Strugar (23), krojačica iz Prigorca kraj Varaždina, s kolegicom s posla živi u unajmljenom stanu u Varaždinu. Ostavila je zaručnika Alojza Kanceljaka (32), kojeg je upoznala u showu Ljubav je na selu, jer se na prvi pogled zaljubila u Nikolu Lamzu (23), pišu 24sata.

 

Zagorski Putin je Snješku odveo na feštu na koju ih je pozvala Rebecca Schaver, s kojom su se družili u showu. Čim je upoznala Rebeccina prijatelja, Snješka je Alojzu rekla da želi prekinuti ljubavnu vezu.

Ostali su dobri prijatelji

“Razišli smo se u miru i na vrijeme. On je prekrasan čovjek i nije me osuđivao zbog nove ljubavi. Bila sam prema njemu iskrena i mislim da mi se to isplatilo jer smo ostali bliski prijatelji”, rekla je Snješka.

S Nikolom je u ljubavnoj vezi dulje od mjesec dana. Posjećuje ga u Zagrebu jer ondje studira, no Nikola džentlmenski češće dolazi u Varaždin k njoj. Krojačica rijetko posjećuje roditelje u rodnom selu jer se posvađala s ocem.

Prije nekoliko godina otac ju je izbacio iz obiteljskog doma. Tražio je da mu pomaže u poslovima na imanju nakon što bi se vratila iz noćne smjene u tvornici i da mu daje većinu svoje plaće, zbog čega su se posvađali. Stoga Nikolu još neće predstaviti roditeljima, ali ga je upoznala s prijateljima.

Normalan, vrijedan, pošten…

“Od savršenog muškarca očekujem da je normalan, vrijedan i pošten te da ima moderne poglede na život. Nadam se da sam upravo to pronašla u Nikoli i da će naša veza uskoro postati ozbiljna”, rekla je Snježana.

snježana strugar alojz
Snježana i Alojz

Krojačicu podržavaju kolege s posla te su joj savjetovali da uživa u novoj romansi. Snješka je Nikolu već povela na proslavu rođendana najbolje prijateljice u varaždinskom kafiću. Ondje su se osamili i izmjenjivali nježnosti na plesnom podiju.

“Pohvalila nam se da s Nikolom ima zajedničke interese. Oboje su tražili stabilnu vezu bez ljubomornih ispada. Važno im je da si vjeruju i poštuju osobine po kojima se razlikuju”, objasnila je Snješkina prijateljica.

Još ne razmišljaju o zajedničkom životu

Par još ne razmišlja o zajedničkom životu jer Nikola zbog studija mora biti u Zagrebu. Snješka je zadovoljna svojim radnim mjestom u tvornici, ali bi se, kaže, zbog Nikole preselila na kraj svijeta, a ne samo promijenila posao.

“Mnogi su mi savjetovali da pronađem svoju sreću bez obzira na cijenu. Ponekad u životu nije lako ispravno postupiti, pogotovo kad je ljubav u pitanju, jer uglavnom netko bude povrijeđen. No konačno sam sretna i zadovoljna svojim životom”, rekla je Snješka.

Alojz i Monika
Alojz i MonikaFoto: Robert Anić/PIXSELL/PIXSELL

Njezin bivši zaručnik Alojz Kanceljak u vezi je s Monikom Peček (18) iz Budinščine. Zagorski Putin novu djevojku još nije zaprosio, a njegovi roditelji odlično su je prihvatili. Najvećeg zavodnika showa sad opsjedaju djevojke, no njegovoj odabranici to ne smeta.

“Pomirila sam se s tim da je on javna osoba”, kaže Monika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?