rješavanje krize

Sljedeći tjedan sastanak Čovića s Izetbegovićem i Radončićem

lideri
08.08.2016.
u 21:55

Sljedeći tjedan će lideri stranaka koje čine vladajuću koaliciju razgovarati o aktualnim problemima, a to je definitivno usuglašavanje mehanizma koordinacije, uz uvažavanje zamjerki HDZ-a BiH, ali i o radu Parlamenta FBiH te drugim aktualnim pitanjima

Član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović narednog tjedna održat će sastanak s predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem i liderom SBB-a Fahrudinom Radončićem, doznaje Klix.ba.

Izetbegović je danas izjavio kako je na Čoviću da organizira novi sastanak, nakon što je propao pokušaj razgovora u Konjicu, kada se izaslanstvo SDA, predvođena Izetbegovićem pojavila u jednom restoranu čekajući izaslanstvo HDZ-a BiH.

Do sastanka tada nije došlo, a kako je Čović kazao sastanak nije ni bio dogovoren.

Tako će narednog tjedna lideri stranaka koje čine vladajuću koaliciju razgovarati o aktualnim problemima, a to je definitivno usuglašavanje mehanizma koordinacije, uz uvažavanje zamjerki HDZ-a BiH, ali i o radu Parlamenta FBiH te drugim aktualnim pitanjima.

Podsjećamo, Čović je zamjerio Izetbegoviću što je usuglašavao mehanizam koordinacije s predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom bez uvažavanja stavova HDZ-a BiH, odnosno uvrštavanja u mehanizam koordinacije i stav županija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?