pecara Široki večeras (19.30 sati) ugošćuje Borac u uzvratu polufinala Kupa BiH

Slišković: Odlučili smo jurnuti po pobjedu, nismo trenirali jedanaesterce

siroki
29.04.2015.
u 09:37

Večeras Širokobriježane na Pecari čeka važna i teška utakmica protiv Borca u uzvratu polufinala Kupa BiH. Prvi susret prije dva tjedna u Banjoj Luci završio je 0:0.

Opasan rezultat

- Taj 0:0 rezultat je psihološki jako opasan, opasniji nego da smo izgubili 0:1.Imamo na raspolaganju samo 13-14 zdravih igrača. Nemamo puno prostora za kalkuliranje, moramo u susret ući s pobjedničkim namjerama. U krizi smo igre i rezultata, trebamo se nekako stisnuti i izboriti prolaz u finale Kupa. Ono što smo pokazali u prvih 45 minuta u Sarajevu bilo je ispod svake kritike, rekao je Blaž Slišković: - U Sarajevu se ozlijedio Pandža, ranije i Damir Džidić, pa smo deficitarni s braničima. Dobra je stvar što se Brekalo ipak donekle oporavio, a ako ne mogne igrati, kombinirat ćemo s Kožulom i Barišićem. I Ćorić je ozlijeđen, nije sposoban za nastup. Wagner je iscrpljen, Kresinger još nije potpuno spreman. Možda u konkurenciju uđe Brazilac Tai... Kako stvari stoje, nakon dva 0:0 ishoda protiv Borca u kupu i prvenstvu, Široki bi mogao zaigrati u ovom sastavu: Bilobrk - Karačić, Brekalo, I. Džidić, Marković – Landeka, Kožulj – Ćorluka, Wagner, Zakarić – Kresinger: - Odlučni smo jurnuti na pobjedu, zato nismo trenirali udarce s bijele točke. Jedanaesteraca neće biti, uvjeren je Slišković koji zna kako bi Borac u otvorenoj igri mogao biti opasan jer ima brze igrače za protunapade...

Izboriti se s umorom

- Još vjerujemo kako će u naše vitrine stići obje krune. Moramo dati sve od sebe, zaboraviti umor i ostale probleme, rekao je Brazilac Wagner, o čijoj igri puno toga ovisi. Od 4. travnja do danas Širokobriježanima je ovo osma utakmica, a već 2. svibnja čeka ih novi prvenstveni susret na Pecari protiv nogometaša Travnika. No, dok susret protiv Borca ne završi, o Travniku nitko ne razmišlja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije