SKORO MJESEC DANA OD NESTANKA:

Slavki Tubonjiću nema ni traga ni glasa

SKORO MJESEC DANA OD NESTANKA:
11.02.2017.
u 07:09

Iako je od njegovog nestanka prošlo skoro mjesec, od Slavke Tubonjića iz Korpivne kod Modriče još nema ni traga ni glasa.

Kako je za Faktor kazao Jadranko Stojanović, svćenik Crkvene Općine Koprivna – Modriča, ni jučerašnja potraga koju je organiziralo lovačko društvo iz ovog mjesta, zajedno sa policijom i mještanima nije dala rezultate.

Tubonjić je posljednji put viđen 14. siječnja u večernjim satima u mjestu Mala Rijeka.

-Jučer smo pretražili cijeli taj lokalitet kao i Koprivnu ali, nažalost, nismo ga našli. Još ima mnogo snijega na tom području, pa ćemo morati sačekati nekoliko dana da se on otopi kako bi ponovno krenuli u potragu – kazao je Stojanović.

Prema njegovim riječima, Tubonjić je u posljednje vrijeme sklon prekomjernom konzumiranju alkohola. Inače, ima kćerku koja živi u Sloveniji i sina koji je smješten u ustanovu za duševno oboljele u Modriči.

Stojanović je pozvao javnost da, ukoliko ima bilo kakve informacije, koje bi doprinjele pronalasku Slavka Tubonjića da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da pozovu brojeve 122 odnosno 065 881 206.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije