Široki Brijeg nema ni milimetra prostora za kalkulacije

Slaven Musa: Umor nije alibi, idemo po tri boda

nogomet
Foto: VL FOTO
18.04.2015.
u 10:05

Trener Širokog opet će mijenjati sastav. Sigurno je kako neće igrati Brekalo, Tai i Kresinger

Nakon tri uzastopna neodlučena rezultata, svaki put 0:0 (Zvijezda i Borac u kupu i u prvenstvu), Široki Brijeg sigurno će tražiti pobjedu u Vrapčićima protiv Veleža.

Tradicija ne znači puno

Morat će, jer do prije dva kola čvrsto vodstvo na ljestvici, koje momčad s Pecare drži od 6. kola, sada je ugroženo. Sarajevo i Zrinjski pušu za vrat Musinoj momčadi. U cijeloj priči besmisleno je spominjati tradiciju koja je na strani Širokoga: - Radujem se nastupu protiv Veleža jer naši međusobni susreti uvijek su pravi sportski. Teži se nadigravanju, lijepim potezima i pogotku više. Često smo pobjeđivali u Vrapčićima, ali tradicija baš ništa neće značiti, pokušao se suzdržati bilo kakvih prognoza Brazilac Wagner koji nije igrao u Banjoj Luci protiv Borca u srijedu. Njega, i ne samo njega, trener Slaven Musa je odmarao: - Gust ritam igranja srijeda - subota prisiljava nas “miksati” momčad. U Banjoj Luci se to nije osjećalo u igri. Nažalost, protiv Veleža neće igrati Brekalo, Tai i Kresinger koji još nisu oporavljeni ili spremni. Umor nije nikakav alibi, idemo po pobjedu i tri boda, kaže Musa koji će vjerojatno izvesti sličan sastav onome koji je prošle srijede počeo susret protiv Borca na Pecari. Znači: Soldo – Ćorić, I. Džidić, Pandža, Marković - Landeka, Kožulj – Ćorluka, Wagner, Zakarić – Buhač. No, Karačić, D. Džidić, Barišić, Plazonić, Kožul, Ivanković i Peko ravnopravni su kandidati za nastup od prve minute. Moguće su rošade u sastavu u obrani, veznom redu i vrhu napada.

Potreban veliki trud

- Sjećam se prošlogodišnje utakmice u Vrapčićima. Tada smo pobijedili 3:0. Ovo je nova utakmica u kojoj ćemo tražiti pobjedu. Ali, trebat ćemo se dobro potruditi da je izborimo, kaže Zoran Plazonić koji je odigrao i dio jesenske utakmice na Pecari. Široki je tada slavio 2:0 pogocima Pehara i Kožulja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije