Široki Brijeg - Europa sve dalje

Slaven Musa: Imali smo puno bezvoljnih igrača u momčadi, nije imao tko povući

02.05.2016.
u 10:00

Slavlje je otišlo na stranu vukova koji su se više trudili i više željeli pobjedu

Poraženi i poniženi, neraspoloženi i izgubljeni, nogometaši Širokoga Brijega napustili su Otoku i vratili se kući. Otoka je za njih ostala neosvojivi otok, a do 42. minute, pa i do 89., činilo se kako je Široki Brijeg - uz bod koji mu je već bio u džepu, bliže dohvatiti i ona dva koja su još bila u zraku... Od svega ništa, Olimpic je dobavio ta dva “iz zraka” i još iščupao iz Širokobriježanima ona dva iz džepa:

Čestitke Olimpicu

-Krstanović je imao u završnici dvije izvanredne prigode za staviti točku na “i”, matirati vratara Bandovića i donijeti nam pobjedu. Nije, ali su zato “poentirali” domaćini, zabili pogodak minutu – dvije prije kraja i... Više nije bilo mogućnosti ni vremena za povratak. Ostaje mi čestitati Olimpicu, njegovi su igrači imali više želje za pobjedu, a u našoj je momčadi bilo previše bezvoljnih, neraspoloženih i loših pojedinaca... Previše je ako ih je u momčadi pet - šest, a oni ostali nisu imali moći povući ih. Imali smo i prigoda, ali što vrijedi, rezigniran je trener Slaven Musa koji na pitanje “što dalje”, kaže: -Ova je liga definitivno “nemoguća”, teška za pogoditi bilo koji rezultat. Eto, Drina je svladala Slobodu u Tuzli... Sudeći po tome, ne bi bilo u redu reći da smo već otpali iz utrke za Europu. Ne, ne gubim nadu. Do kraja u igri je još devet bodova. Već u srijedu igramo protiv Borca. Znam, oni će doći na Pecaru odlučni pobijediti, njima je ovo “biti ili ne biti” utakmica, ali ni nama ne igra drugi rezultat osim pobjede. Mi smo “sami sebi problem”, nije to prvi put, bio je razočaran trener Širokobriježana i dodao:

Ne gubiti glavu

-U srijedu je utakmica protiv Banjolučana, u subotu gostujemo kod Drine. Ipak dao igračima slobodan dan u nedjelju. Trening je danas. Ako je nešto dobro, onda je to činjenica da na otoci nije bilo ozlijeđenih, osim Brekala, ali ni on nije izbačen iz stroja. Nije nitko “požutio”. Od igrača koji su ozlijeđeni i nisu išli u Sarajevo, nadam se da će se Ćorić i Pandža oporaviti, možda još ponetko. Ne smijemo gubiti glavu i predavati se, ne napušta (još uvijek) optimizam Musu, koji ima niz primjedbi na pojedince, ali o tome će s njima “u četiri oka”.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije