u organizaciji Čovića

Skup 'Hrvati BiH - nositelji europskih vrijednosti' u ožujku 2017.

Hrvati BiH
Foto: ilustracija
01.12.2016.
u 19:02

Znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem "Hrvati BiH - nositelji europskih vrijednosti?" bit će održan 16. i 17. ožujka 2017. u Neumu, u organizaciji Ureda člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića.

Suorganizatori skupa su Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti BiH (HAZU BiH), Odjel za znanost i obrazovanje Hrvatskog narodnog sabora BiH (HNS), Sveučilište u Mostaru, Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Splitu, te Institut za društveno-politička istraživanja (IDPI) iz Mostara.

Skup je organiziran u tri panela: Povijest, kultura i jezik Hrvata BiH, Europski put kao okvir za demokratizaciju BiH, i Ustavna i institucionalna ravnopravnost Hrvata kao temelj europske BiH.

Pozvani su zainteresirani autori da sažetke svojih radova pošalju do 10. siječnja 2017., a cjelovite radove do 10. veljače 2017., na e-mail adresu info@euhrvatibih.ba. Pregled i izbor radova vršit će međunarodni znanstveno-recenzijski odbor, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Komentara 1

CO
cope
20:21 01.12.2016.

Ne zaboravite pozvati Kordica I Haske uznike (ratne zlocince)

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?