Pripreme rukometašica Izviđača

Skautice žele povratak u vrh bh. rukometa

Belgium's Kevin De Bruyne (L) fights for the ball with Bosnia's Sead Kolasinac (C) during their Euro 2016 qualification match at the King Baudouin stadium in Brussels, Belgium September 3, 2015. REUTERS/Yves Herman
05.09.2015.
u 06:30

Umjesto Ivana Lovrića, ekipu vodi Kornelija Klinac, bivša igračica Izviđača, Borca i Gruda, koja je okončala karijeru

Iza rukometašica Izviđača je jednomjesečno pripremno razdoblje tijekom kojega su imale i tri provjere. U dvije utakmice protiv Splita, doma i u gostima, skautice su doživjele može se reći očekivane poraze, a u trećoj protiv Bihaća zabilježile pobjedu. - U planu imamo još tri pripremne utakmice, uzvratnu protiv Bihaća u gostima, te dvije protiv Ilidže, kaže tajnik kluba Toni Boras koji u pogledu ciljeva u idućoj sezoni ističe: - Bez pretjerivanja mogu reći da pripreme teku odlično, djevojke su odgovorne, imamo puno jaču ekipu od prošlogodišnje, trebali bi biti pri vrhu. Kad kažem da na treninge dolazi dvadesetak igračica, onda je to jasna potvrda i rada i očekivanja u idućoj sezoni, ističe tajnik Boras. Ženska ekipa Izviđača je u odnosu na prošlu sezonu doživjela rekonstrukciju. Umjesto Ivana Lovrića, ekipu vodi Kornelija Klinac, bivša igračica Izviđača, Borca i Gruda, koja je okončala karijeru. Iz Mostara su stigle Dea Vuković i Anja Tambić, obje iz Zrinjskog, te vratarka Marta Gudelj iz Katarine. Iz Zrinjskog se vratila bivša igračica Marijana Mišetić, a ekipi su se priključile još Ana Čolak, Martina Alpeza i Anja Spajić. Prvom sastavu pridružene su četiri mlade igračice, pa je sada na treninzima gužva. (dmu)

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije