Veterani

Širokobriježani opet sredili gospare iz Dubrovnika

10.02.2016.
u 08:00

U povodu Dana svetog Vlaha, nogometni veterani Širokog Brijega, “proizvodnja 1996.” gostovali su u Dubrovniku i tamo se sudarili s “vršnjacima” iz domaćeg Gošk Juga...

To je jedan u nizu njihovih malonogometnih okršaja, a pobjeda je (opet, opet i opet) pripala gostima. Domaćini su pokušali nagovoriti Širokobriježane da se rezultat ne spominje u medijima, ali kako sakriti istinu?

Ta, ovaj put ni rezultat nije bio katastrofalan za Dubrovčane - samo mršavih 3:1 za ocvale Hercegovce. Moglo je biti i više, jer domaći su bili bez ideje, tromi i neučinkoviti.

Pred kraj gosti su se malo “prijateljski razmaknuli” kako bi gospari zabili počasni gol. Za publiku na krcatim tribinama dvorane u Gospinu polju bio je sumnjiv i promašeni kazneni udarac gostiju jer su imali dojam da je Karačić loptu namjerno poslao dvadeset metara iznad vrata!

Taj dojam pojačala je činjenica da su Širokobriježani dva puta pogađali vratnicu, po svemu sudeći namjerno...

Domaćinu nije pomoglo ni što su za pojačanje doveli bivšeg hajdukovca Zvonimira Deranju, pa je nakon susreta razočarani Mateo Beusan, poznat kao “oko sokolovo” rezignirano rekao: - Ako opet izgubimo od Širokobriježana, nećemo više s njima igrati, nego ih odmah voditi na večeru...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije