nogomet

Širokobriježani najavljuju pojačanja

Široki Brijeg
07.12.2016.
u 14:38

Što se tiče pojačanja njih ćemo dovoditi ciljano, gledajući i da dodatno osvježimo tim, kao što će učiniti i ostale ekipe”, izjavio je Ćorić

Kada se podvukla crta Denis Ćorić je mogao biti zadovoljan poslom koji je dosad obavio vodeći Široki Brijeg. Mladi stručnjak je s izuzetkom neočekivanog poraza od Krupe i možda poraza od Slobode u Tuzli preostale utakmice istaknuo uspješnim, osobito pobjedu nad Željezničarom i remi izvojevan u Mostaru protiv Zrinjskog, piše sportsport.ba. 

Sedmo mjesto ipak nije ono čemu teže u Širokom Brijegu, pa je Ćorić dobio zadatak da se prije svega plasira u Ligu za prvaka, a kasnije i uhvati neko od mjesta koje vodi do Europe na koju su u ovom gradiću naviknuti. Pojačanja će sigurno biti. 

“Kadar je sužen i sada je na nama da sve dobro analiziramo i odlučimo što i kako na proljeće. Svi igrači su pod ugovorom, sve ih očekujemo na prozivci, ali prije toga trebamo sjesti i razmotriti situaciju. Tek nakon toga bit ćemo pametniji. Što se tiče pojačanja njih ćemo dovoditi ciljano, gledajući i da dodatno osvježimo tim, kao što će učiniti i ostale ekipe”, izjavio je Ćorić. Plan priprema još nije gotov, mogućnosti se važu, a zasad se zna da će prozivka biti obavljena najkasnije do 15. siječnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije