pecara

Široki večeras kod Jollyja počinje s uigravanjem

04.09.2015.
u 06:30

Riječ je o mlađim igračima iz juniorskog sastava. S njima su i novopridošli Šegarić, Kovačević i Novačić

Košarkaši Širokog odradili su prvi dio priprema u Širokom radeći na stjecanju snage u teretani, dvorani i na trim-stazi širokobriješke Gimnazije. Nakon relativno kasnog početka priprema, momčad koju vodi trener Damir Vujanović večeras će u Šibeniku protiv Jollyja imati i prvi ogledni susret.

- Uglavnom sam zadovoljan učinjenim s obzirom na kasniji početak priprema. U večerašnjem prvom oglednom ne očekujem ništa posebno. Vidjet ću kako će igrači reagirati. Noge su im dosta teške, ali nadam se da ćemo brzo doći na svoje, kaže trener Vujanović. Nakon Jollyja dogovorena su tri ogledna susreta u Širokom Brijegu. Nakon gostovanja u Šibeniku, u Širokom Brijegu će Vujanovićeva momčad 9. rujna ugostiti novog bh. prvoligaša Studenta iz Mostara 13. rujna hrvatskog prvoligaša Split. Također je dogovoren i susret sa slovenskim klubom Rogaška koju vodi nekadašnji igrač širokobriješke Mladosti Damjan Novaković. Za sada su to dogovoreni susreti, a prema riječima Vujanovića, do početka ligaških natjecanja njegova momčad će odigrati dovoljno susreta. Na treninzima je 13 igrača. Riječ je o mlađim igračima iz juniorskog sastava. S njima su i novopridošli Šegarić, Kovačević i Novačić. (mbo)

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?