pecara Dva izgubljena boda protiv Slobode kući Široki planira nadoknaditi u gostima

Široki kompletan u gostima kod Slavije

sam
01.10.2015.
u 06:30

U utorak su stručni stožer i igrači Širokoga Brijega gledali i analizirali snimku utakmice protiv Slobode:
- Vidjeli smo neke pogreške i ukazali na njih, kako se ne bi ponovile. Šteta što nismo dobili, zaslužili smo pobjedu. Valjda će nam se negdje vratiti, možda već protiv Slavije, rekao nam je jučer trener Širokobriježana Slaven Musa između jutarnjeg treninga na Blatu i popodnevnog na Pecari.

Lakše ozljede

-Jutarnji trening počeo je po lijepom vremenu, a onda oko 9.30 kao da je netko “odvrnuo ventil i pustio buru”. Zato selimo na Pecaru. Danas i sutra (četvrtak i petak) imat ćemo po jedan trening. Rade svi, makar pojedinci osjećaju posljedice ozljeda. Vidjeli ste, Kožulj i Crnov nisu završili susret protiv Slobode zbog jakih udaraca. Ali, ne radi se o težim ozljedama, pa će Kožulj konkurirati već za nastup protiv Slavije. Crnov vjerojatno ne, ali i on će se zaliječiti u stanci. Dobra je vijest da su gotovo potpuno zdravi Pandža i Ćorluka. I oni će u igru nakon reprezentativne stanke, ali u toj stanci čeka nas nastup na tradicionalnom turniru u Vukovaru. Pandža i Nigerijac Ayayi dobit će prigodu zaigrati u Vukovaru. Ayayi je mjesec dana boravio u Nigeriji zbog produljenja putovnice. Tamo je redovito trenirao u Abuji. I on bi trebao konkurirati za nastupe nakon stanke (18. listopada u 12. kolu Široki je domaćin na Pecari Olimpicu, op.a.), rekao nam je Musa.

Idu na pobjedu

- U nedjelju smo gosti Slavije. Ne tajim, idemo na pobjedu i tri boda. Gledao sam Slaviju u TV prijenosu protiv Rudara, te uživo u Lukavici protiv Čelika. Dobra su momčad. Protiv nas će vjerojatno igrati kompletna. Pretpostavljam kako će se u sastav vratiti oporavljeni branič Bojan Marković. Napadač Darko Spalević nije završio susret u Prijedoru, ali mislim da se ne radi o težoj ozljedi i da će igrati protiv nas, misli Musa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije