Pecara

Široki još uvijek bez pojačanja

NK Široki Brijeg
10.06.2016.
u 10:00

Radno gledajući, ponedjeljak, utorak i srijeda bili su potpuno jednaki za nogometaše Širokoga Brijega, a tako je bilo sinoć te će biti i večeras... Dakle, treninzi se sastoje od trčanja, raznih vježbi i “loptanja”, tj. igranja međusobnih utakmica na polovini ili čitavom travnjaku. Treninzi ne izgledaju previše naporni, a sve budnim okom prati trener Slaven Musa te pomoćnici Mario Bazina i Damir Crnjac. A kada je Musa dao “voljno”, Jure Ivanković je na pitanje “je li se umorio” solomonski odgovorio:

- Jesam malo. Ali ni mrvice više nego što bi trebalo...

U srijedu opet nije bilo Borisa Pandže, Ivan Buhač radio je odvojeno, povremeno masirajući još uvijek bolni mišić. Nije bilo ni reprezentativca Zvonimira Kožulja koji je u Japanu, te Ivana Krstanovića:

- Pandža je zauzet na fakultetu, pa sam ga oslobodio treninga, ali i on će početi s radom u petak. Kožulj će po povratku iz Japana dobiti slobodan vikend i u ponedjeljak se pridružiti ostalima u Kupresu. Krstanović ima temperaturu, ali valjda će to brzo proći, rekao nam je Musa koji trenutačno radi sa 16 - 18 igrača. Od novih tu je samo Stipe Lončar, povratnik s posudbe u Neretvanac iz Opuzena. Gledajući vitkog Marija Bazinu, učinilo nam se kako bi još bio od koristi, pa smo mu predložili da se aktivira:

- Bio sam u Austriji i pristao odigrati jednu humanitarnu utakmicu. Zateže u mišićima, nije to za mene, kaže Bazina.

Priča o pojačanjima na Pecari ne nedostaje. Čuju se svuda, samo ne od ljudi u klubu. Tako će sigurno biti sve dok netko ne stavi potpis na ugovor. Za sada se jedino zna da će se momčadi pridružiti netko od juniora jer je poznato da u prvenstvu u zapisniku moraju biti barem tri igrača mlađa od 21 godinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije