Na Pecari ne pomišljaju na poraz u ovoj utakmici - tim više što bi on, uz ostalo, značio da će Slavija preskočiti Široki na ljestvici

Široki će kod Slavije pokušati osvojiti bodove za ostanak u borbi za naslov

asda
04.10.2015.
u 06:15

Čitavi tjedan nogometaši Širokoga Brijega trenirali su i planirali kako se suprotstaviti Slaviji na gostovanju u Lukavici: -Malo smo analizirali i prošlonedjeljni nastup na Pecari protiv Slobode, kako bi ispravili uočene pogreške. Razgovarali smo s našim nogometašima. Jer, i uz našu jako dobru igru, završilo je sa za nas nepovoljnih 0:0. Gubitak bodova trebamo negdje nadoknaditi, a utakmica protiv Slavije je prva prigoda za to, rekao nam je jučer trener Širokog Brijega Slaven Musa, pred posljednji trening u 15 sati na Pecari, nakon kojega se momčad uputila u Sarajevo.

Čvrsta i agresivna igra

- Gledao sam Slaviju uživo protiv Čelika, te u TV prijenosima protiv Sarajeva i Rudara. Dobro poznajem tu momčad koja se odlikuje jednostavnom, čvrstom i agresivnom igrom s puno dobrih pojedinaca. Ali, i Slavija ima svoje slabosti, što ćemo pokušati iskoristiti. I mi ćemo igrati čvrsto i napadački, jer samo tako možemo do bodova u Lukavici, kaže Slaven Musa koji se nadao kako će se Zvonimir Kožulj i Ivan Crnov oporaviti od ozljeda zadobivenih na utakmici protiv Slobode i konkurirati za susret u Lukavici: - Nadao sam da će zaigrati barem jedan, ali neće... Dodatni bi problem mogao biti Mate Pehar, koji također zbog bolova nije redovito trenirao. Hoće li igrati, znat ću nakon posljednjeg treninga. Iz privatnih razloga na put neće ni Jure Ivanković, ali ovi izostanci ne mijenjaju naše planove. Široki Brijeg ima dovoljno kvalitetnih i spremnih nogometaša. Odsutne će uspješno zamijeniti svi kojima se pruži prigoda za dokazivanje, uvjeren je Musa.

U Lukavici počeo pad

Proljetos su “stradanja” Širokobriježana počela baš u Lukavici, izmišljenim jedanaestercem za domaćine (1:1) koji je tada sudac Danijel Pajić “svirnuo” za Slaviju. Konačne posljedice bile su za Široki Brijeg katastrofalne – uz naslov, pobjegla je i Europa. O sličnom scenariju danas u klubu na Pecari i ne razmišljaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?