Iznenađenje na Pecari

Široki Brijeg remizirao s Birkirkarom

siroki
NK Široki Brijeg
30.06.2016.
u 21:06

Nogometaši Širokog Brijega su u prvoj utakmici 1. pretkola Europske lige na Pecari remizirali s Birkirkarom odigravši 1:1. Nakon uvodnih šansi Crnova i Barabana u prvih deset minuta utakmice, uslijedio je hladan tuš za navijače Širokog Brijega. U 14. minuti je Attard doveo goste s Malte u prednost od 1:0, piše sportsport.ba.

Nogometaši u plavim dresovima su nakon primljenog gola nastavili s napadima, ali većih uzbuđenja nije bilo sve do samog odlaska na odmor. Baraban je na asistenciju Markovića pogodio za 1:1. 

U nastavku utakmice, Široki Brijeg je najbolje prilike imao preko Wagnera, koji je ušao u igri u 46. minuti. Prijetio je Brazilac u 47. i 55. minuti, ali se rezultat nije mijenjao. Širokobriježani su na kraju utakmice krenuli u potpuni napad, a Birkirkara je u nekoliko navrata zaista imala sreće. 

Prvo je Crnov u 72. minuti šutirao iz slobodnog udarca malo preko gola, da bi isti igrač šest minuta kasnije istrčao sam pred Koprića, koji je dobro obranio njegov udarac. Minutu kasnije, Baraban je pogodio vanjski dio stative. Wagner je u 86. imao još jednu odličnu priliku, ali je i ovoga puta golman Birkirkare sjajno reagirao i izbacio loptu u korner.  

Do kraja utakmice nije bilo većih uzbuđenja, pa je utakmica okončana rezultatom 1:1 što je svakako nešto čemu se nismo nadali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije