navigacija
Neobični likovi

Sirene, kipovi slobode, likovi iz bajki…

Oni najmlađi čapljinci već tradicionalno rade snjegoviće i pri tome se dobro zabavljaju.

Foto: Frano Matić

Unatoč svim problemima koji su im prethodnih dana donijeli snijeg i led mnogi čapljinci nisu klonuli duhom. Uz naporno čišćenje snijega i razbijanje leda neki su dobili posebnu inspiraciju pa su od snijega i leda radili neobične likove i ovozemaljske pojave. Oni najmlađi čapljinci već tradicionalno rade snjegoviće i pri tome se dobro zabavljaju.

Oni nešto stariji imaju veću maštu i zanimljive ideje te od snijega rade likove živih bića,životinja,spomenika…kao i nekih likova i pojava iz bajki. Ima i onih jako erotiziranih „snjegovića“ koje naravno nije ukusno  javno objavljivati. Dosta zanimljive likove u snijegu  je izradila skupina mladih čapljinaca u naselju Tasovčići,tik uz magistralnu cestu M-17. U dvorištu obitelji Draško u Tasovčićima tako smo zatekli sniježne likove sirena i pratećih erotiziranih bića. Uz sve to ispred ulaza u kuću stoji sniježni „kip slobode“ koji tako pozdravlja sve mještane i prolaznike.

“Ma ugrijalo je sunce pa su se likovi malo  istopili. Malo smo se zabavljali i odlučili ovaj snijeg iskoristiti za neke likove o kojima učimo ili slušamo u bajkama.Tako smo se odlučili za sirene i kip slobode a ako se snijeg ubrzo ne istopi radit ćemo i neke druge likove i pojave u snijegu.“-govori nam Bogoljub Draško dok dodatno uređuje ove neobične sniježne likove.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi