Na 'Fejsu'

Sinead objavom šokirala svoje fanove: Predozirala sam se

sinead
VL FOTO
30.11.2015.
u 11:23

Irska pjevačica uplašila je sve koji ju znaju kada je na Facebooku objavila status zbog kojeg su svi zaključili da si je oduzela život. Policija ju je ubrzo pronašla

Žena samo toliko može podnijeti. Plačem već tjednima, a posljednje dvije noći su me 'satrale'. Predozirala sam se. Ne postoji drugi način da dobiješ poštovanje. Nisam kod kuće, u hotelu sam, negdje u Irskoj, pod drugim imenom. Da ovo ne objavljujem, moja djeca i obitelj ne bi uopće ni saznali što se događa. Mogla sam ovdje već tjednima ležati mrtva i oni to nikad ne bi saznali. Ja sam tako pokvarena i grozna majka i osoba da sam ostala sasvim sama. Ridam već tjednima, napisala je na Facebooku Sinead O'Connor (48).

Nakon objave fanovi su majci četvero djece ostavili preko 1000 poruka podrške u kojima su ju molili da se nastavi boriti. 

Policija je potvrdila da ju je pronašla i da Sinead trenutačno dobiva liječničku pomoć.

Pjevačica koja pati i od bipolarnog poremećaja jučer je objavila i da se više neće baviti glazbom jer je glazba kriva za sve loše što joj se dogodilo u životu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije