Banja Luka:

Silovatelju šest godina i tri mjeseca zatvora

dsfdf
18.01.2017.
u 16:00

Miroslav Gavrića (33) iz Čelinca osuđen je u Okružnom sudu u Banjoj Luci na jedinstvenu kaznu u trajanju od šest godina i tri mjeseca zatvora zbog silovanja 64-godišnje žene.

U pitanju je osoba poznata po tome što je i ranije činio ista krivična djela, a s obzirom na to da mu je ovo druga presuda za silovanje, sudsko vijeće mu je "zbog stjecaja krivičnih djela" izreklo jedinstvenu kaznu od šest godina i tri mjeseca zatvora, prenosi Faktor.ba.

Iz Okružnog suda Banja Luka je priopćeno je da je silovanje počinjeno početkom listopada prošle godine u okolini Čelinca kada je Gavrić tijekom noći provalio u kuću 64-godišnje žene, nakon čega ju je silovao. Nanio joj je teške ozljede po cijelom tijelu zbog čega je bila hospitalizirana u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjoj Luci. Nakon silovanja Gavrić je pobjegao, ali su ga pripadnici CJB Banja Luka ubrzo uhitili.

On je ranije u Osnovnom suda u Kotor Varošu također osuđen zbog silovanja i to na 18 mjeseci jer je u travnju 2014. godine silovao 24-godišnju djevojku.

U presudi je tada navedeno da ju je presreo na putu do kuće i pod prijetnjom da će je zaklati, odvukao u šumarak pored puta, pretukao i silovao. Osim ova dva silovanja, imao je i ranije "seksualnih prijestupa", jer je u okolini Laktaša napastvovao ženu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije