srbija

Silovali su me muž, kum, njihov prijatelj… Sve je vidjelo moje dijete

nasilje
17.11.2016.
u 15:00

Deset godina obiteljskog nasilja trpila je žena iz jednog mjesta u Vojvodini, a tijekom svih tih godina proživjela je najjezivije moguće zlostavljanje. Naime, nju su silovali suprug, kum i njihov prijatelj u vikendici. Dogodilo se to nakon što je pobjegla od muža kad ju je istukao, a sve je vidjelo njezino dijete, prenosi Net.hr

B.Č. je za Blic kazala kako je njezin devetogodišnji sin često svjedočio brutalnim prebijanjima i silovanjima, tijekom kojih je njezin suprug govorio da ‘dječak treba vidjeti kako se to radi s ženama’.

‘Batine su bile svakodnevne. Bez razloga me tukao, samo sam ga ponekad pitala za plaću. Cijela njegova obitelj je to znala. Šutjela sam jer je prijetio da će ubiti mene i dijete. Udarao me šakama, šutirao me, tukao tušem po glavi, sipao mi vruću juhu na glavu, gasio čikove po tijelu, svrdlom me bušio po tijelu, razbijao mi čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos…’, opisala je žrtva torturu koju je trpjela godinama.

Nasilnikova obitelj gledala i smijala se

Članove suprugove obitelji nazvala je suučesnicima u zlostavljanju, jer je i pred njima znao skinuti je do gola i mlatiti, dok su se oni smijali.

B.Č. nikad nije potražila pomoć liječnika ili policije. Tvrdi da to nije učinila iz straha.

‘U lipnju me prebio pa sam pobjegla u vikendicu. Tu me prvo on silovao, zatim kum pa njegov prijatelj. Kad su završili, muž me istukao i nabio mi vreću na glavu. Ubacili su me u prtljažnik i odveli kući’, ispričala je.

Sin otkrio zastrašujuće detalje

O nasilju je nedavno progovorio i njezin sin, nakon čega je šokirani otac B.Č. pozvao policiju. Iako živi u blizini, on je tada prvi put čuo za nasilje koje je proživljavala njegova kćer.

‘Fenom joj je palio oči, čupao kosu, čekićem za meso je udarao po licu. Udarao ju je šakama u nos, izbio joj zub, htio je izbosti nožem. Jela je i izmet. Mrzio sam ga i bojao sam ga se’, ispričao je dječak.

Policija je saslušala nasilnika i dvojicu njegovih prijatelja po prijavi za nasilje u obitelji i silovanje. Prikupljene informacije proslijedili su tužiteljstvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?