Slijedi Standard

Šiljak prezadovoljan uspjehom mlade ekipe Željezničara, Plavi će inkasirati 630.000 eura

zeljo_siljak
Foto: klix.ba
24.07.2015.
u 11:59

Nogometaši Željezničara ove sezone u Europi igraju odlično. Ekipa je eliminirala Balzan u prvom i Ferencvaros u drugom pretkolu Europske lige, a klub će krajem godine dobiti bar 630.000 eura.
Direktor Željezničara Mirsad Šiljak oduševljen je uspjesima ekipe s Grbavice.

"Nije bilo jednostavno i lako, svi smo bili pod velikim pritiskom, ali su naši dječaci to sve izdržali. Svaka im čast, treba im čestitati na uspjehu. Odigrali su kao i u Budimpešti te napravili veliku stvar. Dobro je što smo prošli u 3. pretkolo i ostali jedini bh. predstavnik u Europi", izjavio je Šiljak.

U taboru Željezničara su svjesni da su eliminirali veliki europski klub.

"Ferencvaros je po svim osnovama pravi europski klub, o financijama kojima raspolaže je bespotrebno govoriti. Mislim da će oni za nekoliko godina daleko doći u europskim natjecanjima", rekao je direktor Željezničara.

Naredni protivnik u kvalifikacijama Europske lige je belgijski Standard de Liege. Radi se o snažnoj ekipi, ali Plavi ne namjeravaju stati.

"Ne smijemo se opustiti i podcijeniti bilo koga. Sve je do nas, ako pružimo iste igre i protiv Standarda, nešto možemo očekivati", smatra Šiljak.

Željezničar će, zahvaljujući eliminacijama Balzana i Ferencvarosa, te osiguranom nastupu u 3. pretkolu, inkasirati bar 630.000 eura.

"To je naš novac u tuđem džepu još uvijek, jer se uplate vrše u studenom ili prosincu. Financije nam nisu prioritet, nego rezultati", završio je Šiljak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?